Elite Polska
Muffinki jajeczne „na winie” zero waste!
Fit przepisy
| Jagoda Szulc
Muffinki jajeczne „na winie” zero waste!

Składniki:co Ci się nawinie⁃ jajka⁃ plaster szynki⁃ pół papryki⁃ kawałek cukinii⁃ reszta mixu sałat Przygotowanie:Przygotuj foremki silikonowe. Pokrój składniki do babeczek w kostkę. Wymieszaj jajka na gładkąmasę. Włóż dodatki do foremek i zalej je masą jajeczną. Piecz ok. 15 min w 180 stopniach.Podawaj z sałatą.Smacznego 😋

Składniki:
co Ci się nawinie
⁃ jajka
⁃ plaster szynki
⁃ pół papryki
⁃ kawałek cukinii
⁃ reszta mixu sałat


Przygotowanie:
Przygotuj foremki silikonowe. Pokrój składniki do babeczek w kostkę. Wymieszaj jajka na gładką
masę. Włóż dodatki do foremek i zalej je masą jajeczną. Piecz ok. 15 min w 180 stopniach.
Podawaj z sałatą.
Smacznego 😋

Autor: Jagoda Szulc